Over ons

InstalCenter Smart is een vakkundige totaalinstallateur uit Naaldwijk. Met een team van ervaring en gepassioneerde vakmannen staan wij dagelijks klaar voor onze klanten. Onze diensten variëren van verwarming tot beveiliging tot dakwerkzaamheden. 24 uur per dag kun je rekenen op onze service. Wil je meer weten over onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Goedendag! Welkom op onze website Instalcenter SMART. Mijn naam is Maarten van Houdt, trotse vader van drie kinderen en daarbij behorend heb ik een fantastische vrouw. Ik ben SMART Techniek en advies begonnen in 2012 dit omdat ik het anders wilde gaan doen in de installatiebranche. Wij zijn op dit moment met vijf medewerkers in het bedrijf. Het bedrijf is sinds 2020 aangesloten bij InstalCenter van IGM groep. Wij zien een enorme meerwaarde in het samen zijn met deze organisatie. Met wij bedoel ik gelijk onze bedrijfsfilosofie, de medewerkers die bij ons werken hebben een enorme invloed op de bedrijfsstrategie. Alles wordt besproken met elkaar in alle openheid en eerlijkheid.

Dit is belangrijk omdat wanneer de medewerkers zich goed voelen in het bedrijf de klant (hopelijk jij) uiteindelijk iemand met werkplezier over de vloer krijgt . En hierdoor leveren wij een nog beter product en/of service en is er voor de klant uiteindelijk een tevreden verloop van de werkzaamheden. Kort gezegd: wij zijn dus een bedrijf dat het samen doet en “wij zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen!”. Alle klussen worden zorgvuldig en uitgebreid doorgenomen met de klant, u dus. Het is immers uw woning waar wij mogen komen werken. Wij doen o.a. toilet, badkamer renovaties, service en onderhoud aan cv ketels maar ook verstoppingen en mechanische ventilatie kortom alle werkzaamheden op gebied van installatietechniek; loodgieters gebied en cv technisch gebied.